Xavi Girvent "Jo sóc una persona de paraula i fets, i no podia permetre que el club pogués desaparèixer i per això he agafat la coordinació.

 

PROJECTE

 

El nostre projecte es basarà en la família i la passió. Els jugadors tant la base i els sèniors s'han de sentir estimats i valorats en tot moment tant si la temporada va bé com si va malament. Sempre donaré la cara i intentaré que el club sigui el mes transparent possible. Per exemple el Club l'altre dia va fer oficial l'Organigrama d'aquesta temporada la gent ha de saber com es gestionarà el club.

 

FITXATGES

 

Ho he dit sempre els fitxatges del primer equip no seran fitxatges per fer, seran fitxatges perquè sumin en el projecte. Sempre he dit el que tens a casa no vagis a buscar a fora i és amb això el que estem treballant. Hi haurà dos reforços de fora perquè ens ajudin a pujar el nivell de la plantilla, però la resta serà amb la nostra gent de casa i amb això hem d'estar orgullosos. L'Error dels últims anys ha estat pensant més enllà de Tercera Nacional i això és un error hem de pensar a ser millors entrenant i després ser millors en els partits, i el temps dirà quin lloc hem d'ocupar a la classificació.

 

EQUIPS

Si tot va com ha d'anar esperem que si la temporada 21/22 el club comptarà amb 8 equips. Tots volem que siguin importants des dels més petits als més grans perquè són la nostra gent, la nostra família i l'objectiu és estar a prop d'ells que ens sentin que estem al seu costat pel qual ho necessitin i és això el que farem.

 

 

QUOTES

Hem volgut baixar les quotes en algunes categories el nostre projecte va lligat en família i passió i això és un pas per fer més equips. Arrahona ha de ser un club obert a tothom una escola de futbol sala base. Hem d'intentar adaptar-nos als temps que corren i gràcies, els patrocinis hem pogut ajustar-nos a les quotes, també el tema roba hem ofert a les famílies una mica de baixada als packs. El pack bàsic és obligatori i l'altre pack no ho serà. I entre un pack i un altre pots obtenir als dos per 96 €. Ens hem d'adaptar i obrir el club a les persones.

 

 

SOCIS

Hem fet una iniciativa molt bona cap a les persones del club o gent que ens vulgui ajudar en seguir endavant amb aquest projecte. Per 20 € a l'any podrà ser soci tindrà descomptes amb els productes dels nostres patrocinis, sopars, i sortejos en les paneres i també descomptes amb esdeveniments que el club farà en els pròxims mesos. Tota Aportació ajuda.

 

CAMPUS I TECNIFICACIONS

La nostra intenció és realitzar campus i tecnificacions un club com el nostre ha de tenir això per ser un mirall per la gent. Serà difícil, però ho tirarem endavant aquest projecte.

 

MEMORIAL VIKS

La figura de Viks ha estat molt important per nosaltres i li volem oferir un homenatge com es mereix. Viks ha representat moltes coses de la vida, i jo tinc l'obligació a fer-li aquest memorial, perquè s'ho mereix i estaria orgullós de tot nosaltres. Esta previst que es pogui fer al Setembre.

 

MISSATGE PER LA GENT DEL CLUB

M'agradaria que confieu en mi per tornar a recuperar la il·lusió que potser s'ha perdut. Vull formar una gran família que tothom se senti important i que el club sigui de la gent que el fa possible, tinc empreses que ens hi ha estàn ajudant i les que vindran i crec que això és positiu perquè el club està més viu que mai amb ganes de seguir avançant i fer-lo més gran.

 

Aquest serà el projecte 20/21.

El Projecte 20/21 del Grups Arrahona FSC ja està definit.

Dario Martínez i Josu Garcia seran el que portaran aquest projecte il·lusionant.

 

A la porteria tindrà dues noves cares, es tracta de Ivy Arcusa jugador que arriba 'procedent del C.N.Sabadell un porter amb bona altura i molt reflexes.

 

L'altra cara nova serà la de Biel Fernández porter que arriba amb bona experiència a la segona B arriba procedent del Cerdanyola FS. La porteria arrahonista estarà ben defensada.

 

Des de Castellar van arribar dos jugadors joves i amb qualitat, per un cantó va arribar Guillem Ramiro jugador físic i amb molt desequilibri. i l'altre cantó va arribar Quim Juncosa jugador molt tecnic i amb molt recorregut encara.

 

De Ripollet de segona B, arriba Pol Hernández jugador amb molta tècnica i amb molta experiència a les categories superiors arriba procedent d'un club històric com és el FS Ripollet.

 

Des del Nou Escorial arriba Albert Franco un jugador que ens aportarà intensitat i lluita serà el segon Franco que vesteixi la taronja després que fa unes temporades ho fes David Franco, gran fitxatge que aportarà molt a l'equip de Dario.

 

Des de Cerdanyola ens arriba també Jorge Tendero jugador jove però que te una gran qualitat. Aportara experiència tot i la seva juventut, ja que l'any passat va militar a Segona B.

I l'últim fitxatge que va tancar fa uns dies va ser la de Moha Boufous jugador que va militar al Castellnou-Egara, jugador amb gol i que segur que farà molts gols a qui.

 

En total 8 fitxatges que amb això cal afegir els següents: Pep, Alex Martínez, Garcia,Cala, Joan i Jaume.

Falta menys d'un mes per iniciar la pretemporada i el club ja te la plantilla 20/21 definida.

 

 

Guillem Ramiro i Quim Juncosa nous jugadors del Grups Arrahona.

Primers reforços de la temporada 2020/2021. Es tracten de Guillem Ramiro i Quim Juncosa tots dos del FS Castellar.
Dos jugadors joves i amb molta qualitat que aportaran molt a l'equip.
Els dos vénen de fer bones temporades al FS Castellar i han decidit venir a un equip d'una categoria superior.
El club té la intenció de tancar la plantilla al més aviat possible.

 


Benvinguts al club i moltes gràcies per confiar en aquest projecte.

 

Pep Girvent, sisena renovació del projecte 20/21.

Pep Girvent, seguirà una temporada més el club arrahonista, el club va fer oficial dilluns la seva continuïtat un any més
Amb experiència a Segona B, Girvent va arribar al club sabadellenc com el fitxatge de la temporada tot i la irregularitat del sènior A, Pep sempre s'ha trobat còmode a l'equip i espera un bon any per part de l'equip taronja.

Amb la renovació de Pep el club en principi tanca l'apartat de renovacions: Garcia, Cala,Jaume,Puigdoméncech i Martínez s'uneixen la de Pep sis renovacions que ha de ser la base d'aquest projecte 20/21.

El club podria tancar la plantilla pel que fa a de fitxatges els pròxims dies.

En declaracions Pep es troba content de renovar i dona la gràcies a la gent que ja no està al club.

"Amb moltes ganes de començar a entrenar de nou i amb molta il·lusió amb el projecte de l'any que ve, tant pel nou staff, com pels fitxatges que segur que faran pujar el nivell de la plantilla. M'agradaria agrair l'any que hem passat als companys que no continuaran la temporada que ve i desitjar-los molta sort!"

 

Àlex Martínez, cinquena renovació del Grups Arrahona.

Àlex Martínez serà taronja una temporada més, el jove jugador sabadellenc va jugar el seu últim partit a la pista del Jesús Maria el mes de gener, a partir d'aquí la lesió de pubàlgia el va deixar fora de combat.

Àlex que després de la seva arribada procedent del FS Castellar acumula un total de 24 gols en els seus dos anys com a jugador arrahonista.

Esperem que la temporada 20/21 sigui la teva i puguem gaudir del teu futsal.

 

"Tinc moltes ganes de recuperar-me al 100% i retrobar-me amb les bones sensacions a la pista per afrontar aquesta nova temporada amb ambició i molt de treball.
Amb les noves incorporacions que hem fet a la plantilla, segur que podrem donar molta guerra".

 

 

Joan Puigdomènech, quarta renovació del projecte 20/21

El club segueix treballant per la confecció de la plantilla 20/21,i en aquest cas toca la renovació de Pugdo. Jugador amb molta qualitat i gol que seguirà a l'entitat taronja una temporada més.
Joan va arribar a mitja temporada després de l'experiència de Segona B tot i que l'equip va estar irregular en el final de temporada, Joan té molta qualitat i esperem que la pugui explotar.

Puigdomènech que segueix treballant sense parar ha declarat està molt content per la seva renovació.

"Mil ganes de retornar a jugar a futsal, sobretot al nou projecte i poder tornar a gaudir dels meus companys. Immillorable poder competir amb un grup tan familiar. Ganes d'entrenaments,partits amb l'afició i gaudir d'aquest esport”

 

Jaume Figueras, tercera renovació confirmada

Jaume Figueras seguirà una temporada més de taronja. El club ha fet oficial la seva renovació per una temporada mes.
Jaume que la temporada passada es recuperava d'una llarga lesió que el va tenir apartat de les pistes durant 6 mesos.
Va reaparèixer contra cover Premia a Cal Balsach, però la temporada no va ser del tot regular.
Jaume té moltes ganes de seguir aportant i espera que aquesta sigui la temporada per intentar lluitar per les posicions capdavanteres de la categoria.
"Afronto la temporada vinent amb moltes ganes i amb l'ambició de treballar al màxim per a poder estar el més amunt possible a la classificació. Després de dues temporades complicades per diferents motius, la següent ha de ser una gran temporada tant en l'àmbit personal com sobretot en l'àmbit de grup."

 

Alejandro Cala, segona renovació confirmada.

Cala seguirà de taronja una temporada més. El de Santa Coloma jugarà així la seva tercera temporada a l'entitat arrahonista.
Després d'una temporada irregular el jugador està convençut que aquesta serà la seva temporada i ja té moltes ganes de tornar a competir.
Cala que la primera temporada va arribar procedent del Lliça d'Amunt, es va sortir i es va convertir en l'home gol dels sabadellenc amb un total de 21 gols.
Cala en declaracions en la seva estrenada renovació es mostrava molt content.
"Estic molt content per seguir un any més aquí, aquest serà el meu tercer any i no m'he plantejat una altra cosa que seguir a on he estat molt a gust i m'hi han tractat molt bé. Després d'aquesta situació, estic desitjant tornar com abans millor a competir. Tinc bones sensacions de cara l'any que ve, espero estar a un bon nivell i gaudir del futbol sala.

 

Marc Garcia continuarà de taronja una temporada més.

Marc Garcia seguirà un any més a l'entitat arrahonista.
Dilluns el club va anunciar la continuïtat de Garcia, que després d'un any complicat Garcia té la confiança de Darío i complirà la seva segona temporada en el conjunt sabadellenc.
Garcia declarava estar content amb la seva renovació: "Estic molt content de continuar amb el Grups Arrahona tinc moltes ganes de retrobar-me amb els companys. La il·lusió de tornar a competir i formar part del nou projecte és màxima".

El club treballa en noves incorporacions per tal de tenir enllestida la plantilla a l'abans possible.

 

Josu Garcia s'incorpora a l'staff tècnic del sénior A.

Josu Garcia, s'incorpora com a segon entrenador i serà la mà dreta de Darío.
Josu que alternarà aquesta funció amb la d'entrenador del sénior B.
Una gran notícia, ja que Josu ha fet una magnífica temporada en el sénior B a la qual ha assolit l'ascens de categoria.
Molt bona aquesta incorporació, ja que Josu té tots els requisits, entrenador jove i amb molta "gana" de treballar i fer un bon any,en declaracions Josu està molt content.

 

"🎙"Arrahona m'ha acollit com una família, i és un orgull que comptin amb mi per aquest projecte. Amb ganes d'aportar i aprendre de cada un dels que formaran l'equip"

 

Darío Martínez,nou entrenador del Grups Arrahona

Ja és una realitat, Darío Martínez s'ha convertit aquest migdia en nou entrenador del Grups Arrahona.
Natural de Castellar del Vallès tot i la seva joventut el tècnic castellarenc té un gran currículum esportiu, ha entrenat equips com el FS Castellar i el seu anterior club ,el Natació Sabadell.

 

El tècnic arriba amb bones sensacions i amb ganes de fer un gran any a la sempre complicada tercera Nacional.
Dario s'ha enfrontat amb diverses vegades contra el nostre sénior amb un balanç: de dues victòries arrahonistes (3-6) I (5-6) I un empat (6-6).

Et desitgem molta sort en aquest projecte!!!!

BENVINGUT, DARÍO!

 

Final agredolç a les competicions per culpa de la COVID-19

Punt final a les lligues no professionals de la RFEF i de la FCF.

El COVID 19 fa acabar les competicions abans d'hora i els equips del Grups Arrahona FSC no jugaran més aquesta temporada.

El sénior A-Studi Barcelona és trobava 11è amb 29 punts a la classificació a 4 punts del descens i a 5 punts del tercer classificat, les tres últimes derrotes feia que l'equip estigues en les posicions baixes.
Després de fer una primera volta un per l'irregular l'equip li quedaven 10 partits per intentar dóna-li la volta a la situació,l'últim partit a la pista del Canet es van veure millores però l'equip sabadellenc va caure per 4-2 en un partit on van gaudir moltes ocasions.

 


El Sènior B – Honved Orriols que està a l'espera de la decisió de la FCF que podia confirmar el seu segon ascens consecutiu, els de Josu i Jaume que abans de l'aturada anaven primers després de fer una gran lliga amb bons partits. L'última victòria a la pista del Barberà (3-7) va deixar l'equip arrahonista primer amb 41 punts a 4 punts del segon. La bona temporada de Josu com a entrenador del filial ha estat excel·lent sent un equip jove i amb molta projecció.

Per acabar amb el sèniors,el sub 21 equip nou i que ha fet una gran competició, l'inici una mica de rodatge però el final de la competició s'ha situat amb tercera posició amb 32 punts,l'última victòria a casa davant el Maristes Rubí, va fer que l'equip de Joel i Carles acabes tercer en la lliga, a l'espera de si la FCF dona ascensos l'equip arrahonista podria pujar com a millor tercer.

 


Per la seva banda la base,hi han hagut de tot,el Juvenil A de Jose i de Boule, han quedat tercers amb 28 punts,lluny de les posicions d'ascens l'equip arrahonista va tancar la lliga amb una victòria a la pista del Fundació Terrassa (2-3) l'equip sabadellenc continuarà un any mes a segona.

 


El Juvenil B entrenat per Victor Silvestre i Carles Camp,ha quedat en 7 posició a la classificació amb 17 punts i bastant allunyat dels llocs de dalt, pero l'última victòria a la pista del Santa Perpetua feia preveure un canvi de xip, tot i així la temporada ha estat molt irregular.

  

La gran temporada del Cadet A, que està a l'espera també del que digui la FCF per pujar a primera, els de José Gómez i Albert Ricart van acabar primers amb 43 punts a un del Sant Cugat que va acabar amb 42. L'última victoria a la pista del Olimpic La Floresta (3-7) feia que l'equip agafes distancia amb el 3 el Frederic Mistral que tenia 34. Tot i això i si finalment no té l'ascens haurà estat una temporada per emmarcar.

El Cadet B que va començar de manera irregular la competició amb baixes a l'inici l'equip de Jordi Pastor ho va notar i van fer un inici molt fluix, pero un cop iniciada la segona volta l'equip va encadenar 5 partits sense perdre i es va situar del penúltim lloc (13) a l'11 amb 15 punts una gran evolució que va quedar frenada després de l'aturada.
Tot i això l'equip mai s'ha enfonsat i ha seguit treballant.
Per acabar amb els més petits, l'aleví que era un equip totalment nou on l'adaptació ha estat un hàndicap en les primeres jornades, però l'equip ha sigut competitiu en tots els partits. L'equip d'Àlex Martínez i Xavi tanquen la temporada amb vuitena posició amb 21 punts. L'equip anava a fer una gran segona volta i les sensacions es van confirmar a la pista del Terrassa en la darrera jornada (3-7) es van imposar amb molta contundència.

Ha estat una llàstima, acabar les competicions abans d'hora. Des del Grups Arrahona us volem donar les gràcies per haver-nos seguit tant a les xarxes com a la pàgina web, i ja estem planificant la temporada 2020/2021,per seguir fent gran aquest club.

 

|COMUNICAT MÈDIC| 🚑

Ahir el nostre jugador del sénior B - Honved Orriols Jaume Pastor, va patir una jugada fortuïta i va patir una lesió. El diagnòstic és que va patir un trauma cranioencefàlic, que li va produir un tall profund al cap i va haver de ser traslladat l'Hospital Taulí, i li van posar grapes i punts, el temps de baixa seran uns 10-15 dies.

Des d'aquí t'enviem una forta abraçada Jaume!

 

|COMUNICAT OFICIAL|

|COMUNICAT OFICIAL| Des de Grups Arrahona FSC, estem al costat del nostre jugador del Juvenil A, Erik Conejo i de la seva família, i desitgem de tot cor que tot vagi molt bé i que molt aviat tornis a jugar amb nosaltres. Molts ànims i molta força. #AnimsErik

|Entrevista a José Gómez| coordinador i entrenador del Grups Arrahona FSC|

(1) Quins reptes et proposes aquesta temporada?

Com entrenador intentar pujar amb alguns dels dos equips, que dirigeixo Cadet A i Juvenil A i com a coordinador intentar potenciar més els equips de la base i que els tres equips sèniors que compleixin en les seves respectives categories.

(2) Quina és la filosofia del club actualment?
La filosofia del club és treballar per créixer i per intentar que la gent s'identifiqui amb el club i amb els seus valors.

(3) Quins objectius s'han marcat per la nova temporada?
En l'estructura de la base seguir potenciant els equips des de la nova categoria d'aquest any, començant per l'aleví i acabant els juvenils. I en la part dels sèniors amb A i B ser el màxim d'ambiciosos i competitius possible i amb el sub 21 intentar consolidar-lo perquè pot ser un equip molt important per donar sortida els juvenils que pujant a sènior.

(4) Quin missatge donaries als entrenadors i jugadors?
Compromís, esforç, dedicació i treball segurament garanteix possibles èxits en un futur molt pròxim e immediat.

(5) Defineix com és el Grups Arrahona FSC?

És un club en projecció i que encara té a donar-se a conèixer més per poder créixer. La gent que ho forma crec que és gent jove que està il·lusionada en poder créixer i que se sent identificada amb el club.

 

Entrevista a Joel Planas entrenador del Sènior Sub 21

(1)       Ha tingut alguna experiència Joel com entrenador de sèniors?
Si, fa un temps vaig estar entrenant el Sènior B de l'Escola Pia Sabadell. Llavors vaig haver de marxar a estudiar fora i, en tornar, Grups Arrahona va donar-me l'oportunitat de tornar a entrenar un Cadet. Aquest he fet el salt altre cop i torno a estar a un Sènior.

(2)  És la seva segona temporada al club que opina del Grups Arrahona?

 

És un club petit, el qual els entrenadors i la gent del club és propera a tu en el moment que entres, t'ajuden i si tens qualsevol dubte et donen un cop de mà. El més important d'un club és escoltar-nos tots entre nosaltres i poder ajudar-nos, on no arriba un arriba l'altre, és a dir, hauríem d'anar tots a 1. La mentalitat del club s'ha de crear a partir dels diferents entrenadors i les opinions que van aportant després d'estar dia a dia amb el seu equip i saber com treballa. Pot haver-hi un referent darrere o un estil marcat, però cada entrenador coneix el seu equip i sap què és el millor per a ells.

(3) Quin ha de ser l'objectiu a curt termini del sub 21?

 

L'objectiu a curt termini... Podria dir-ne dos d'importants. El primer seria aconseguir que l'equip agafi confiança entre els jugadors, ja que és un equip nou, que va començar a inicis de setembre i encara hi ha jugadors que estan formant-se o recollint aspectes de jocs del futbol sala. El segon objectiu seria formar aquests mateixos jugadors perquè poguéssin pujar al Sènior B de tant en tant, per aconseguir això se'ls ha de formar en tots els aspectes del joc, totes les diferents maneres de jugar que hi ha al futbol sala.


 

 

 

  (4) Si poguessis demanar un desig que demanaries?
Si pogués demanar un desig, demanaria primerament una zona d'entrenament pel club específics, ja que així els dies de pluja no hauríem de perdre cap entrenament si entrenàssim a un pavelló, però també m'agradaria aconseguir aquesta unitat que comentava abans entre tots els membres del club, aquesta confiança entre tots i poder escoltar els altres i acceptar les opinions. Sense problemes ni mals entesos, amb l'ajuda de tots podem fer que el club vagi a millor, si no pot estancar-se.

(5) El Grups Arrahona és una família és veritat?
Si, des que vaig entrar l'any passat tots van acollir-me molt bé. Sobretot els membres del cos tècnic i jugadors del Sènior B. A partir d'aquesta gent s'ha creat la grada d'Animació, la qual s'ha d'acabar de polir però és un bon projecte per intentar unir encara més totes les categories del club.

 

*Entrevista a Josu Garcia entrenador del sènior B.*

(1) Com portes aquests tres mesos al grups arrahona?
Ha sigut un inici complicat quant a la gestió de la plantilla a causa de la baixa d'alguns jugadors a última hora, però ara ja ho tenim tancat i estem treballant com ens agrada. Tinc la sort que el grup amb el qual estem treballant s'implica, s'esforça i posa de la seva part per obtenir el màxim rendiment. Confio en què segueixi així durant tota la temporada!

 

(2) Coneixies abans el club? Que és el que va fer que és decantes Josu?

 

Coneixia Arrahona de fa temps, d'haver-nos enfrontat en alguna ocasió i d'algun torneig al qual ens van convidar.
Aquesta temporada necessitava un canvi d'aires, amb l'objectiu de créixer i millorar, i vaig tenir diferents opcions. Finalment, parlant amb José, em va convèncer el projecte que hi havia aquí.
La rebuda ha estat espectacular i és un plaer treballar amb un grup de persones tan humil i amb tan bon rotllo, des de els jugadors fins a la resta d'entrenadors.

 

(3) Quin ha de ser l'objectiu del sènior B?
Per a mi, el principal objectiu d'un Sènior B sempre és aportar el màxim al Sènior A, sempre que aquest ho necessiti. Per tant treballem amb l'objectiu de què el club tingui jugadors suficientment preparats per si algun dia fos necessari. Òbviament, com millor la categoria, millor el treball i l'aprenentatge. Per tant, intentarem estar a dalt de la classificació. Sabem que és un grup difícil, amb grans equips, però ens agraden els reptes i ho donarem tot.

 

(4) Et veus entrenant algún día al senior A?
La titulació necessària la tinc, malgrat això, crec que un títol no fa a l'entrenador, i en el meu cas em queda molt per aprendre i millorar.
A més el Sènior A té un gran entrenador com és Isma, i segur que li queden molts anys d'alegries en Arrahona.
Però òbviament, a tothom li agrada créixer i per a mi seria un gran honor dirigir el sènior A d'aquest club.

(5) I per acabar és veritat el que diuen que el grups arrahona és una família i que se sent ser-ho?


Totalment cert! El primer dia la rebuda va ser excel·lent, tant dintre com a fora de la pista. Era un club nou per a mi i em vaig sentir com a casa. Estic molt agraït a tots els companys i posaré de la meva part perquè així segueixi.

|ENTREVISTA| ISMA QUIRÓS ENTRENADOR DEL SÈNIOR A|

Aquesta setmana entrevistem a Isma Quirós entrenador del sénior Nacional.
Després de 3 jornades disputades el tècnic passar revista.

(1) Quin balanç fa Isma Quirós en aquests tres partits?

Hem anat millorant des de la pretemporada tant en l'àmbit d'entrenaments i pel que fa a competició. Encara ens queda molta feina a fer, hem de tocar de peus a terra i hem de seguir treballant per seguir creient amb la nostra idea.

(2) Quin ha de ser l'objectiu a mig termini?

 

L'objectiu a mig termini ha de ser seguir millorant, sentir-nos còmode que no només s'hagi de competir per guanyar els tres punts si, no el nostre joc sigui més vistós.

(3) En què millora la plantilla respecte a la de l'any passat?

Han arribat jugadors de nivell de segona B amb molta qualitat, més cohesionada i això ha augmentat el nivell de la plantilla de la temporada passada. Tenim la sort que als jugadors que han arribat es coneixen d'altres clubs, ja que van jugar junts, hi arriben amb disciplina amb ordre i capacitat de treball i d'entrega. Això implica que els objectius siguin més ambiciosos

(4) Com es troba la plantilla després de la victòria davant l'Arenys?

La plantilla després de la victòria es troba reforçada tant en l'àmbit de staff i com a jugadors. No és significatiu, ja que només s'han disputat tres jornades, no ens podem relaxar gens però la plantilla està animada i amb moltes ganes que arribi dissabte.

(5) Que significa estar en el Grups Arrahona? I que en pots dir d'aquests dos anys?

Estic molt content d'estar en aquest club, el dia d'avui no tinc cap queixa, el tracte és molt bo, Tinc bona connexió amb la junta i el projecte que es va plantejar és tan real de com es va dir en paraules amb errades i encerts que pot tenir qualsevol club petit i humil el que s'està fent és treballar i treballa aquí ningú deixa de treballar, les coses s'estan fent bé i les que no es fan bé s'intenten millorar. Molt content amb sento com si portes molts anys. Hi ha persones dins del club que s'encarreguen que el meu rol estigui ben reforçat i que em trobi còmode. Insisteixo amb la meva paraula continuar treballant.

 

 

 

 

 

 

 

 

|ENTREVISTA A JAUME PASTOR DELEGAT DEL SÈNIOR B-HONVED ORRIOLS|

 (1) – Comença la temporada 2019/2020 quines sensacions tens en el tema administratiu?

Hem millorat respecte a l'any passat, però encara tenim molt camí a fer i de cara al any vinent ja tinc noves idees que debatrem internament i a veure si les podem posar en pràctica. Hem de millorar tecnològicament i digitalitzar-nos molt més.

(2) – També ets el delegat del sénior B com veus l'equip?
Tot just fa un mes que entrenem, estrenem categoria, però veig a l'equip amb moltes ganes, i crec que amb el Josuè podem arribar a fer coses grans. S'ha de fer molta feina, no serà fàcil, però estic il·lusionat i veurem com va.

(3) Des de la creació de la junta directiva el club ha anat a més i ha millorat en l'aspecte administratiu quina ha estat la clau i quin ha de ser el camí de seguir?

L'objectiu és fer el club cada dia més gran i més competitiu. Això necessita ordre, transparència i fer les coses ben fetes per part de tothom. Intentem instaurar aquesta metodologia, però no és fàcil canviar les maneres de fer de tothom, però crec que a poc a poc s'aniran veient els fruits de la feina, que no és poca, i tots ho agrairem.

(4) Grups Arrahona és una família i molts clubs no poden dir el mateix però si vostè pogués canviar alguna cosa que canviaria?

Canviaria la manera de pensar d'algunes persones. Hem de tenir tots més empatia, i saber veure i reconèixer la feina que fa cadascun. Tots som importants, però tots som prescindibles. Només si treballem tots junts farem coses grans i ens sentirem orgullosos del nostre club. Cal comunicar-se mes i millor, i conèixer quina funció i responsabilitat té i fa cadascun. Si millorem, tot això farem allò que diuen que "FAMILIA UNIDA JAMAS SERÁ VENCIDA".

(5) Quin ha de ser l'objectiu a curt o llarg termini del club?

El gran objectiu del club ha de ser continuar creixent i ser un gran referent al Vallès de CLUB DE FUTBOL SALA, si és que encara no ho som. I pensant en gran, que al final pensar és gratis, poder disposar de cara a futur d'un lloc fix per poder entrenar i jugar, sigui en propietat o de lloguer.

 

COMUNICAT OFICIAL

El Grups Arrahona mitjançant per les xarxes socials i pàgina web, vol expressar el seu condol als familiars i sobretot el nostre porter del primer equip Marc Torras Sostres per la mort del seu pare.

Des del club li volem donar suport en aquests moments tant difícils.

El club és posa a la disposició de la família pel que necessiti.

Molta Força Marc !!!!!

 

 


Aquests són els fitxatges 19/20


El Grups Arrahona-Studi Barcelona ja te la plantilla definida.

 

A part de les renovacions anunciades: Àlex Marcos, Marc Torras el duo de la temporada passada seguiran defensant la porteria arrahonista.

S'ha d'afegir : Àlex Martínez, Alex Cala, Martí Filella, Joan Monràs, Aitor Rodríguez, Jaume Figueras.

 


Pep Girvent un jugador molt tècnic que farà un salt de qualitatiu important a la plantilla, arriba procedent del Club Natació Sabadell, anteriorment havia jugat al Juvenil A de l'Escola Pia precisament a mà del nostre exentrenador Jordi Nobau.

Marc Garcia un altre jugador que ens aportarà qualitat i sobretot un bon 1x1 també arriba procedent del Club Natació a la qual va arribar per iniciar l'etapa de sénior, un cop acabat l'etapa de Juvenil que la va fer tota al Safa.

Raül Martin un jugador jove amb molta tècnica arriba de l'etapa de Juvenil Nacional del Club Natació Sabadell,Raül ens aportarà molta qualitat i molta intensitat coneix molt bé al Isma, ja que és un jugador que abans de militar al club havia jugat al Isur.

Àlex Lacambra arriba procedent del Barri Can Calet, jugador amb molta experiència arriba per aportar-la, a la categoria, anteriorment havia jugat al Cerdanyola 2006 un jugador esquerrà

I per últim Miguel Domínguez, fet a Terrassa ex de Vacarisses i arriba procedent del Nou Escorial - Amics del Pou un jugador igual que Àlex amb molta experiència a les cames i un jugador amb un xut molt potent que sorprendrà més d'un.

5 fitxatges molt il·lusionats que segur que ens faran gaudir d'una bona temporada.

BENVINGUTS!.